Matkanaisen yksinäinen elämä

Rakastan matkustelua ja reissaamista, mutta aina välillä sitä alkaa hieman kaivata omaa kotia ja pysyvää elämää. Nimittäin sen olen huomannut, että matkaajan elämä on välillä aika yksinäistä. Kavereita ja tuttavia matkoilla kyllä saa helposti, siitä ei ole ongelmaa. Mutta sen suhteen luominen johonkin rakkaaseen, se on aika mahdotonta, kun maa ja paikka vaihtuu koko ajan, samaten kuin se seura siinä ympärillä.

Välillä kun olen ollut Suomessa olen yrittänyt käyttää näitä suomalaisia treffisivuja, mutta kun se seuraava reissu taas tulee kohdalle, niin ne vähäiset kipinät on matkan aikana helposti hiipuneet.

Tiedän että on aika hölmöä ja noloa valittaa, kun on niin onnellisessa asemassa että saa matkailla ja nähdä maailmaa. Nyt kun ikää alkaa tulla sen verran, että näkee muiden elävän suhteessa ja jopa menevän naimisiin, niin välilä sitä alkaa oikeasti kaivata sitä todella kovasti. Se tulee silleen aaltoina, välillä sitä kaipaa todella kipeästi, ja sitten joskus on ihan ok elää tälleen itsenäisestikkin.

yksinäinen matkaaja

En ole kuitenkaan vielä mitenkään valmis lopettamaan matkailua suhteen luomisen takia, joten jotain muuta pitäisi tehdä. Parasta olisi kun löytäisi miehen joka matkaisi kanssa, mutta ei ole mitenkään helppoa löytää mukavaa miestä, jolla olisi tämä mahdollisuus samalla tavalla kuin itselläni on. Se vaatii aika tietynlaiset elämäntilanteet, joita harvemmalla nuorella kundilla nykyään ainakin on. Ehkä tulevaisuudessa on tavallisempaa tehdä töitä netin kautta mistä vaan, mutta nykyään monen pitää olla siellä toimistolla tai työpaikalla ihan fyysisesti. Silloin ei ole pahemmin aikaa matkata isoa osaa vuodesta.

Välillä sitä saa elää hetken kuin suhteessa, kun tapaa alkumatkasta jonkun kivan henkilön. Mutta sitten kun se ero kuitenkin aina tulee, niin se on taas sitäkin haikeampaa. En tiedä olisiko parempi pysyä noista erossa kokonaan, vai sitten kestää vain se hetken haikeus kun kaikki taas päättyy.

En tiedä, en oikeasti vain tiedä. Sehän tässä ongelma onkin, kun haluaa tasapainotella kahta asiaa, joiden tasapainottelu on niin pirun haastavaa.

Ehkä tässä tulee jotakin mieleen, tai sitten törmään sellaiseen unelmien kundiin joka matkaa mun kanssa. Nyt kuitenkin, oloni on taas hetken ainakin yksinäinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *