Silmälasien ostamisen vaikeus

Mulla kävi silleen kömpelösti ja tyhmästi, että rikoin vanhat silmälasit aika säpäleiksi muutama päivä sitten kuntosalilla. Ei olisi oikein voinut edes huonompi tuuri niiden kanssa olla, kun tein just maastavetoa lasit päässä, kun ne yhtäkkiä jostakin syystä putosi (mulla ei yleensä koskaan putoa) silmiltä, ja putosi suoraan sen alastulevan tangon ja painojen alle. Ja kaikki maastavetoa tekevät tietää kyllä, että kun sitä on pudottamassa, sitä ei enään pysty tai edes kannata alkaa kovaa pysäyttämään, ellei tahdo rikkoa selkäänsä.

Lopputuloksena oli siis silmälasit mäsänä, ja nyt on aika ja pakko ostaa uudet. Oon nyt sen jälkeen vetänyt piilareilla, mutta haluan kyllä palata nopeasti takaisin silmälasien pitämiseen. Löysin tälläisen ohjeen silmälasien ostamiseen netistä, jonka takia ajattelin että voisinkin hyvin hankkia noi seuraavat lasit verkosta. Pikaisella tutkimisella vaikuttaisi kyllä, että silmälasit netissä on halvempia kuin kaupoista ostettuna, ja minähän aina tykkään rahan säästämisestä!

Millaiset silmälasit sitä hankkisi

Jos jotain hyvää tästä hakisi, niin se olisi varmaan se, että nyt voin ainakin hyvillä mielin uudistaa silmälaseja aivan niin kuin tahdon. Tää oliskin tosi hyvä aika vetää niiden tyyliä vähän uusiksi, ja hankkia vaikka aika erilaiset silmälasit kuin noi vanhat olisi.

isot silmälasit
En tiedä sopisko tälläset silmälasit mulle, mutta musta nää on tosi makee muoto.

Eniten mua kiinnostaisi ehkä ostaa jotkut tollaiset hieman suuremmat lasit, sellaiset pyöreämmät ja isot linssit omaavat. Mun noi vanhat silmälasit oli sellaiset aika perinteiset, ei mitenkään isot linssit ja aika huomaamattomat. Nyt kuitenkin jotenkin tuntuu, että voisi olla kivempi hankkia vähän isommat. Sopisi varmaan mun kasvoihinkin paremmin, kun mulla nyt on hieman tälläiset suuremmat kasvot kuin haluaisin. Oon lukenut että suuremmat lasit voisi saada suuremmat kasvot näyttämään hieman pienemmiltä, joka tekisi mullakin varmaan tosi hyvää.

Oon yleensä sellainen tyttönen, että kun ostan jotakin, niin en osta sitä halvinta, mutta en mitään kauhean kallistakaan. Silmälasien kanssa on se juttu, että kun niitä pitää koko ajan päällä todennäköisesti taas monen vuoden ajan, niin niiden mukavuudesta ei kannata säästää. Tän takia tavallaan mua vähän pelottaa tilata silmälasit netistä, kun se mittaaminen ja istuvuuden arviointi on kuitenkin vaikeampaa, kun en oo sitä ikinä tehnyt itse.

Tavoitteenani olisi ostaa jotkut ihan merkkilasit, mutta ei mitään ylikalliita. Netistä voisin hyödyntää jonkun tarjouksen, ja pyytää joku päivä vaikka yhtä kaveriani tulemaan auttamaan minua mittaamaan noiden lasien istuvuus. Tarvitsee ton ohjeen mukaan muutamat mitat, mitä on hieman vaikea mitata itse. Sen takia toi kaverin apu olisi kyllä tosi mukava.

Päivittelen vaikka tänne jos opin tästä jotakin uutta, tai jotain uutta ilmenee. Luulen että tää nyt onnistuu hyvin, mutta en oo ennen tätä kokeillut, joten mahdollista on, että olen täysin väärässä. Toivotaan kuitenkin parasta, ei kai se netistä osto nyt voi niin vaikeaa olla, kun sitä kuitenkin aika moni nykyään tekee. Eihän?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *